Activiteiten in het najaar

Terugblik voorjaar 2023.

 

Op zaterdagmiddag 13 mei van 12.00 tot 16.00 uur waren er op De Brink in Hoevelaken demonstraties van diverse kunstvormen. De Brink werd voor 1 dag omgetoverd tot het Montmartre van de Lage Landen : ” Vive Hoevelaken”.
Voor Collage waren er de beeldhouwdocent Gretha Wassing en tekendocent Elske van Scherpenseel, die werkte met pastelkrijt. Ook waren er cursisten aanwezig: Marjon Koerselman, Terry Oudraad en Petra Renaud schilderden dat het een lieve lust was.
Het was een prachtige zonnige dag en gedurende de hele middag waren er veel belangstellenden. Sommige verrast, op weg om boodschappen te doen belandde ze ineensop een gezellig plein, met kleurige taferelen en vrolijke accordeon muziek. Anderen waren gericht op deze demonstaties afgekomen en vroegen vaak honderduit aan de aanwezige kunstenaars over hun werk en de gebruikte techniek. Het was tevens een mooie gelegenheid om de folders uit te delen met he cursusaanbod voor het nieuwe seizoen.

Wat gaat komen

FOTO EXCURSIE naar PARIJS

Van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober  organiseert Cornelie Nauta 4 excursies in de minder toeristische delen van de lichtstad Parijs. Je wandelt door Charonne/la campagne a Paris, door Belleville/ Menil- montant , Ile St Louis /Batignolles/Epinettes. Parijs is een stad waar je prachtige foto’s kan maken. Toch leuk om te doen met een ervaren fotografiedocent , die zelf jaren gewoond heeft in Parijs en de stad op haar duimpje kent. Je leert de techniek van je camera kennen en ondertussen ontdek je onbekend Parijs. iedereen kan deelnemen, wat voor camera je ook hebt.

De kosten voor de excursies zijn € 225,00. Je regelt zelf je verblijf in Parijs. Voor meer inhoudelijke en praktische informatie kun je contact opnemen met Cornelia: . tel:033-4450055/06 41821778.