Cursusaanbod seizoen 2024-2025

Vanaf maandag 16 september starten de cursussen weer. Ook dit seizoen weer een breed aanbod,  met maar liefst 8 disciplines en 30 cursussen om uit te kiezen. Liever zelfstandig aan de slag dan kan dat ook in ons atelier op vrijdagmorgen.

    

Er zijn dit seizoen  3 nieuwe cursussen in het aanbod.

BASISCURSUS TEKENEN EN SCHILDEREN met Margreet Faber en Jeannette Meyer.

Wekelijks op Dinsdag :19.00-21.30. Start 17 september. Kosten €180.00

In deze cursus van 10 lessen komen de grondbeginselen aan bod, zoals compositie, licht en schaduw ,grondvormen ed. Je doet ervaring op met diverse materialen:  (kleur)potloden, houtskool, pastelkrijt, water-acryl en olieverf en oefent diverse technieken. Een prachtige start als je wilt kennismaken met tekenen en schilderen en nog niet weet wat je aanspreekt en waar je je  verder in wilt gaan ontplooien. Maar ook een prima cursus als je al bezig bent en je wel wat basisvaardigheden wilt opfrissen of die juist gemist hebt. Het kan je verder helpen in je creatieve proces.

 

GEMENGDE TECHNIEKEN met Wendela van Lynden.

Wekelijks op woensdag: 19.30- 21.30.  Kosten €126.00

In deze cursus van 7 lessen  kan je met verschillende materialen en technieken werken. Dat kan zeer divers zijn, bv. verf of krijt combineren met papier of gips, een of tweedimensionaal, met penseel of paletmes, schuurpapier of puimsteen. Alles is mogelijk, al werkend ontstaat inspiratie en je kunstwerk. De docent begeleid je in het zien van mogelijkheden en schoolt je in het gebruik van diverse materialen en technieken.

 

AQUAREL en AQUARELPOTLOOD met MarYane Nas.

Om de 14 dagen op donderdag ;10.00-12.00 of 19.30-21.30. kosten €180.00.

Deze cursus van 10 lessen start op 3 oktober. Aquarelleren  is een heel bijzondere en mooie en verfijnde techniek. MarYane, die veel ervaring heeft in het lesgeven van deze discipline, laat je ontdekken hoe je met name met aquarelpotlood prachtige resultaten kunt bereiken.

Op de pagina cursusaanbod vind je een overzicht van ons gehele  aanbod. Je kunt het ook downloaden of printen. Klik dan op de daarvoor aanwezige knop (linkerzijde op de pagina cursusaanbod)