Expositie cursisten 2023-2024

Op zaterdag 6 april en dinsdag 9 t/m zaterdag 13 april 2024 is weer de jaarlijkse cursistenexpositie.

Zoals gebruikelijk in de toonzalen van DOGGENAAR Wonen, Zuiderinslag 4 in Hoevelaken. Men kan de expositie vrij bezoeken tijdens winkeltijden van 11.00-16.00.

Cursusinformatie en inschrijven

Op zaterdag 13 april zijn de docenten aanwezig om informatie te geven over zijn/haar cursus. Men kan dan ook inschrijven, maar dat kan ook via de website of mail: of telefonisch: 06 57640901.

Er zijn dit seizoen  2 nieuwe cursussen in het aanbod.

BASISCURSUS TEKENEN EN SCHILDEREN met Margreet Faber

In deze cursus van 10 lessen komen de grondbeginselen aan bod, zoals compositie, licht en schaduw ,grondvormen ed. Je doet ervaring op met diverse materialen:  (kleur)potloden, houtskool, pastelkrijt, water-acryl en olieverf en oefent diverse technieken. Een prachtige start als je wilt kennismaken met tekenen en schilderen en nog niet weet wat je aanspreekt en waar je je  verder in wilt gaan ontplooien. Maar ook een prima cursus als je al bezig bent en je wel wat basisvaardigheden wilt opfrissen of die juist gemist hebt. Het kan je verder helpen in je creatieve proces.

 

GEMENGDE TECHNIEKEN met Wendela van Lynden.

In deze cursus van 7 lessen  kan je met verschillende materialen en technieken werken. Dat kan zeer divers zijn, bv. verf of krijt combineren met papier of gips, een of tweedimensionaal, met penseel of paletmes, schuurpapier of puimsteen. Alles is mogelijk, al werkend ontstaat inspiratie en je kunstwerk. De docent begeleid je in het zien van mogelijkheden en schoolt je in het gebruik van diverse materialen en technieken.

Beide cursussen zijn zowel voor beginners alsook voor gevorderden.

Op de pagina cursusaanbod kunt u een overzicht van ons gehele cursus aanbod inzien, downloaden of printen. Klik op de daarvoor aanwezige knop (linkerzijde van de pagina)