CADEAU TIPS

Nog op zoek naar een origineel cadeau: geef KUNST cadeau.
Heb je wel eens gedacht aan een WORKSHOP of KORTE CURSUS?

Er zijn ook docenten waarbij je een gratis proefles kunt volgen. Stuur ze een mailbericht.  Hier enkele tips voor je:

WORKSHOP “ZIJDE SCHILDEREN”

Er zijn veel manieren om op zijde te schilderen.
In deze workshop met Sally Pittman ontdek je dat. Sally laat je zien hoe je kleuren door elkaar kunt laten vloeien en wat het effect van zout is of gutta.
Dat ga je uitwerken op een zijde sjaal. Iedereen kan dit doen en je gaat met een prachtige zelf ontworpen sjaal huiswaarts.

Deze workshop is te boeken met een groep, minimaal 7 deelnemers. Je hoeft geen ervaring te hebben , iedereen kan meedoen vanaf 12 jaar. een leuke activiteit om een jarige job mee te verrassen. Weer eens wat anders als samen cup cakes bakken.

WORKSHOPS FOTOGRAFIE met een groep

Heb je interesse in fotograferen  dan zijn er een aantal mogelijke opties die we kunnen aanbieden. Een leuke activiteit voor een vriendengroep.

CORNELIA NAUTA  kan een workshop op maat aanbieden voor zowel beginners als voor gevorderden. Met een smartphone of een camera, elk type is mogelijk.

JEANNETTE MEIJER kan je laten ontdekken dat je met een smartphone niet alleen foto’s kan maken , maar ook KUNST. Een bijzondere ervaring om te doen.

KORTE CURSUSSEN

Vanaf september zijn er weer een aantal korte cursussen die zeer geschikt zijn om eens kennis te maken met een bepaalde kunstvorm of techniek. Een leuk cadeau om aan te bieden of om zelf te kiezen als cadeau.  5 lessen van 2 uur kosten  €80,- of €90,-  Voor een gezamenlijk cadeau een hele mooie prijs.

Waar kun je aan denken

 Glaskunst: maak kennis met allerlei mogelijkheden van glas.   In 5 lessen leer je glas composities te maken en glas onderling te laten versmelten tot een glaspaneel of glas sieraad. Het resultaat is een prachtig raamhanger, glascollier, paneel op sokkel of een kleurrijke schaal.

Tekenen: voor tieners van 13 tot 18 jaar en volwassenen . Dit is er een leuke cursus waar een dier  onderwerp is . Er wordt gewerkt met pastelpotloden. material is inbegrepen in de cursus.

Schilderen . Voor degene die al wat schilder ervaring hebben zijn er korte cursussen waar men zelf aan de slag kan, samen met een docent.  Een leuk cadeau  om je verjaardag geld aan te besteden. Een korte opfriscursus om je te laten inspireren door een enthousiaste groep en tips te krijgen van een professionele docent.  lees meer bij CURSUSAANBOD: schilderen zelfstandig-onder begeleiding.D1,D2,D3.

Heb je interesse in een ander onderwerp, neem contact met ons op en we kijken graag samen met je wat mogelijk is.