Winnaars Jubileum loterij bekend

Op vrijdagavond 19 mei vond de trekking plaats van de 14 kunstwerken, die docenten van het Kunstcentrum hadden gedoneerd.

De winnaars zijn:

Leonie Kelder , Hanneke Adriaens, Wessel de Jong,  Lars Knoppert, M.F.Palte, Aukje Stelt, Mariska van Spinter, Tamara Waas, Janneke Rijneveld, Bram Stelt, Margot Hugenholtz, E. Duits, Henri Stelt, Minoli de Bresser.

Allen gefeliciteerd !!!!

Hans Meijbaum neemt contact op met de winnaars en nodigt hen uit om op zaterdag 27 mei om 19.30 naar Kunstcentrum Collage, Zuiderinslag 4b, Hoevelaken  te komen. Onder genot van een drankje zullen de kunstwerken aan de winnaars worden gekoppeld. De  kunstwerken zijn genummerd en bij binnenkomst trekken de aanwezige winnaars een nummer (1 t/m 14) uit een pot.  Het getrokken nummer lot  bepaalt de volgorde van keuze. Wie nummer 1 heeft getrokken mag als eerste kiezen met welk kunstwerk hij/zij naar huis gaat. Daarna volgt lot nummer 2 enz…Je mag ook een afgevaardigde sturen op 27 mei ,indien je zelf niet aanwezig kan zijn. De naamloten van degene die niet aanwezig zijn worden  vervolgens ook in een pot gedaan.   Hans zal  vervolgens een naam lot trekken en die persoon krijgt het kunstwerk dat op dat moment nog over is met het laagste nummer. Vervolgens worden zo om de beurt de naam  loten getrokken tot alle 14 kunstwerken een eigenaar hebben. Hans zal vervolgens met de niet aanwezige winnaars contact opnemen om met hen een afspraak te maken voor het ophalen van hun gewonnen kunstwerk.

We danken de docenten die geheel belangeloos een kunstwerk hebben gedoneerd. En allen die  gelobbyd hebben bij kennissen, vrienden en familie om loten aan de man te brengen. In het bijzonder dank aan Hans voor zijn enthousiaste  inzet, met name tijdens de expositie.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Hans:   . of Collage: .

 

Adelaar 50×60 cm

Albast hoogte 20cm

Acryl  50x60cm

Tekening bladeren 40x50cm

Tekening Eskimo meisje 18x13cm

Acryl, bloem 60x80cm

Glazen schaal

Acryl, drieluik 3 stuks 18x18cm

Pastelkrijt tekening A4 formaat

Kop Michelangelo, hoog 35cm

Pastelkrijt tekening panda’s A5 formaat

Olieverf, bloem 50x40cm